Kunstgras tuin

Wilt u kunstgras in uw tuin laten aanleggen? Kunstgras leggen heeft een prachtig aanbod aan kunstgras. Wij nemen graag de aanleg van kunstgras in uw tuin voor onze rekening. Vraag een offerte aan voor het gewenste soort kunstgras. Twijfelt u? Het is mogelijk om gratis stalen aan te vragen om tot een goede keuze te komen. Bovendien denken
onze specialisten graag met u mee voor passend advies. Hiervoor contacteert u ons op het volgende telefoonnummer: +31(0)412-782416.

Kosten: kunstgras prijs m2

De kunstgras prijs per m2 is afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunt u denken aan het soort kunstgras, de dikte, de ondergrond en de aanleg. Het kunstgras kunt u namelijk zelf aanleggen of overlaten aan echte specialisten. Onder leggen en prijzen vindt u een compleet overzicht van diverse opties en de mogelijke kosten van kunstgras.

Wat zijn de voordelen van kunstgras in uw tuin?

De belangrijkste reden voor mensen om kunstgras in hun tuin te (laten) leggen, is het onderhoud: dat hoeft namelijk bijna niet gepleegd te worden. Om een gazon van natuurlijk gras mooi te houden, moet er van alles aan gedaan worden. Om te beginnen moet het regelmatig gemaaid worden, maar daar blijft het niet bij. Gras kan, zeker met het steeds droger en warmer wordende klimaat, snel uitdrogen en vergelen. Ook zullen er regelmatig plekken opnieuw moeten worden ingezaaid.

Een kunstgrasmat heeft helemaal geen last van deze problemen. Het enige wat u hoeft te doen, is af en toe de grassprieten opborstelen zodat ze weer fier overeind staan. Vuil kunt u er eenvoudig vanaf rapen of u gebruikt hiervoor een bezem, bladhark of een bladblazer. Dat is alles! Kunstgras gaat jaren mee en blijft mooi op kleur. Kunstgras leggen geeft
bovendien 10 jaar garantie op al het kunstgras dat we verkopen voor uw tuin, wanneer u het op de juiste manier onderhoudt.

Kunstgras in de tuin

Kunstgras leggen levert hoogwaardige producten van Nederlands fabricaat. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin van kunstgras? Een tuin die altijd groen is en waar bovendien weinig onderhoud voor nodig is? U kunt bij ons terecht voor diverse soorten kunstgras in uw tuin. Maak een keuze uit ons assortiment en vraag direct een offerte aan!

Kunstgras kopen en laten aanleggen

Overtuigd van kunstgras in uw tuin? U kunt eenvoudig een offerte aanvragen. Bij enige vragen kunt u ons contacteren via +31(0)412-782416 en [email protected]. Een kleine impressie van diverse realisaties vindt u op onze referenties pagina. Kunstgras leggen is trots op de kunstgrasprojecten die wij hedendaags hebben aangelegd. Mogen wij binnenkort uw tuin voorzien van een prachtige kunstgrasmat?

Wilt u persoonlijk advies van een expert?
Wij helpen graag!

is aan uw winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen