Kunstgras speelveld

Wilt u een kunstgras speelveld aan laten leggen? Bij ons kunt u terecht voor een compleet kunstgras speelveld. Is het voor een voetbalveldje, of staan er speeltoestellen waar val demping onder moet liggen?
Bij ons kunt u terecht van het maken van de onderbouw, leveren, en installeren van het kunstgras en eventuele omheining. Wilt u bij ons alleen het kunstgras kopen en het zelf aanleggen? Dat kan natuurlijk ook. Omdat wij groot inkopen, kunnen wij onze prijzen mooi laag houden.
Een kunstgras speelveld kunt in meerdere toepassingen vinden. Denk hierbij aan een panna speelveld of een kunstgras speelveld bij een school inclusief val demping die voldoet aan de strenge eisen (conform de norm NEN-EN 1177:2008).

Veiligheid kunstgras speelveld

Het is belangrijk dat het speelgras veilig is, waarvoor u het ook gebruikt. Bij spelen hoort helaas ook af en toe vallen, of dat nu tijdens het voetballen is, of bij het klimmen in een speeltoestel. Wanneer u een kunstgras speelveldje onder een klimrek wilt aanbrengen, doet u dat om de ondergrond zo veilig mogelijk te houden. Daarom kunt u ons Safety Grass, dat we vaak voor speelplekken gebruiken, het beste combineren met een speciale valdempende mat. Deze wordt onder het speelkunstgras gelegd en heeft daarnaast ook een draineerfunctie.

Pannaveldje

Bent u op zoek naar kwalitatief goed kunstspeelgras voor een pannavoetbalveldje? Dan raden wij weer een ander soort gras aan. Zo hebben wij in ons assortiment het Multi-soccer kunstgras. Dat is een zogenaamd non-infill kunstgras voor speelvelden, dat ook door voetbalclubs steeds vaker gebruikt wordt voor hun pannaveldjes en oefenvelden. Tot voor kort waren kunstspeelveldjes voor voetbal vooral gemaakt van infill kunstgras: Daarbij worden er korrels van rubber of kunststof aan de mat toegevoegd als valdemping. Die korrels zijn echter slecht voor het milieu en ook zijn die velden niet erg duurzaam. Het non-infill kunstgras dat wij voor speelveldjes verkopen, combineert rechte grassprieten met gekrulde, compactere sprieten, waardoor de mat toch zacht en veerkrachtig is.

Meest gekozen kunstgras producten

Wilt u persoonlijk advies van een expert?
Wij helpen graag!

is aan uw winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen