Kunstgras balkon

Kunstgras leggen verkoopt een prachtig assortiment van kunstgras voor uw balkon. Wilt u uw balkon voorzien van kunstgras? Vraag een offerte aan of verkrijg een verblijvend advies door contact met ons op te nemen. Zodoende verkrijgt u altijd passend kunstgras conform uw wensen op het balkon.

Grastapijt of kunstgras voor balkon

Kunstgras, ook wel grastapijt genoemd, is behaaglijk bij u thuis. Het zorgt voor een warme uitstraling op uw balkon, vooral in tegenstelling tot het kale en koude beton. U kunt bij Kunstgras leggen diverse soorten kunstgras voor uw balkon bestellen zoals Roma, Cavalerie en Galo.

Kunstgras op het balkon brengt gemak

Steeds meer mensen kiezen voor kunstgras. Als kunstgrasspecialist begrijpen wij dit zeer goed. Niet alleen is kunstgras mooier dan beton, bovendien voelt kunstgras comfortabeler en warmer voor uw voeten aan. Verder hoeft u weinig om te kijken naar het kunstgras. Het is nagenoeg onderhoudsvrij en eenvoudig schoon te maken. Dit maakt kunstgras uitermate geschikt als bedekking voor uw balkon.

Onderhoud

Om uw kunstgras op uw balkon mooi te houden, hoeft u eigenlijk maar weinig te doen. U kunt het af en toe borstelen om het mooi te houden en eventueel vuil eruit te verwijderen. Wanneer u op uw balkon in de herfst last heeft van vallende bladeren, zult u die wel regelmatig moeten verwijderen omdat die onkruid in uw grasmat kunnen veroorzaken. Dat is alles.

Aanleg van kunstgras op een balkon

Het is op elk balkon en op elk terras mogelijk om kunstgras aan te leggen. Soms moeten er wel een paar voorbereidingen getroffen worden. Het is namelijk belangrijk dat regenwater goed weg kan lopen en daarvoor moet de ondergrond goed egaal zijn. Ook een drainagemat onder het kunstgras kan bijvoorbeeld uitkomst bieden.

Om te zorgen dat het kunstgras niet van uw balkon afwaait, moet het goed worden vastgezet. Dat kan door het te lijmen met speciale kit, maar ook bestaat er speciale dubbelzijdige tape voor kunstgrasmatten. U tapet het kunstgras langs de randen vast. Op die manier kunt u het gemakkelijk verwijderen of oprollen, zonder de grasmat te beschadigen.

Wilt u het kunstgras door ons op uw balkon laten aanleggen? Dat kan! Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij helpen u er graag mee.

Waarom kiezen voor kunstgras op uw terras of balkon?

Kunstgras kan zowel op een balkon als op een terras gebruikt worden. Aangezien er geen echt gras kan groeien, zorgt u er door kunstgras te kopen toch voor dat uw balkon er groen uitziet! Als u kunstgras op uw balkon of terras gaat aanleggen, is het belangrijk dat de ondergrond egaal is en dat water goed kan weglopen. Bekijk hieronder de verschillende soorten kunstgras die geschikt zijn om te leggen op uw balkon.

Kunstgras kopen en op balkon laten leggen

Overtuigd van de voordelen van kunstgras? Plaats dan een bestelling bij Kunstgras leggen. Heeft u nog vragen over één van onze producten? U kunt onze specialisten direct bereiken via +31(0)412-782416 en [email protected]. Om alvast kennis te maken met diverse realisaties van Kunstgras leggen, kunt u een kijkje nemen op onze referenties pagina.Als dé kunstgrasspecialist van Nederland helpen wij u graag bij de aanleg van kunstgras op uw balkon.

Wilt u persoonlijk advies van een expert?
Wij helpen graag!

is aan uw winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen