Tuinen

Kunstgras geeft u een geweldige beleving in een onderhoudsvriendelijke tuin. Tegenwoordig is kunstgras nauwelijks van echt gras te onderscheiden. De technologie staat niet stil. Er komen elk jaar weer nieuwe soorten kunstgras op de markt die steeds verbeterd worden. Zo zijn er verschillende soorten vezels die het platliggen tegengaan. Gedacht kan worden aan een C-shape of een W-shape vezel.

C-shape vezel

Deze vezel ziet er heel natuurlijk uit, en dat komt doordat er meerdere kleuren worden gebruikt. Dat geeft veel diepte aan uw grasmat en hij is bijna niet meer van echt te onderscheiden. Verder heeft de C-shape vezel de eigenschap dat hij meteen terugveert wanneer hij wordt belast; u kunt er dus zo vaak overheen lopen als u wilt, en er kan naar hartenlust op gespeeld worden. Kunstgras met C-shape vezel hoeft dan ook niet opgeborsteld te worden om er altijd tiptop uit te zien. Nog minder onderhoud aan uw tuin dus!

W-shape vezel

Ook de W-shape vezel veert supersnel weer terug wanneer er over de grasmat heen gelopen wordt. Hij is wat stugger dan de C-shape vezel en is dan ook zeer geschikt voor intensief gebruik.

Landscaping

Kunstgras wordt bij landscaping gebruikt om de omgeving (of het landschap) groener te maken. Denk hierbij aan een rotonde, groenvoorziening langs wegen, hotels, bedrijven óf speelplaatsen. Daarnaast is het kunstgras ideaal op balkons en dakterrassen. Kunstgrasleggen.nl maakt van elke openbare groenvoorziening een plaatje. Met de nieuwste generatie kunstgras is een fris en groen gazon een zekerheid gedurende het hele jaar.

Voor verschillende doeleinden beschikken wij over verschillende soorten kunstgras. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze van uitstekende kwaliteit zijn. Het is natuurlijk wel zo dat kunstgras op een rotonde niet de eigenschappen hoeft te hebben van een grasmat op een speelplaats, dat veel intensiever gebruikt wordt. Kijkt u eens rond in ons assortiment of kom eens langs om de vele kunstgrassoorten met eigen ogen te bekijken.