Safety Grass

Op een speelplek komen af en toe ongelukjes voor: een kind valt uit een klimrek of schommel, iemand wordt per ongeluk omvergelopen tijdens het tikkertje spelen, of een dreumes die nog maar net kan lopen, zet het op een rennen en struikelt over zijn eigen beentjes. Om de gevolgen van dit soort ongelukjes te beperken is er Safety Grass.

Safety Grass wordt voornamelijk toegepast als ondergrond voor speelobjecten, zowel binnen als buiten. Dit kunstgras heeft een naadloze ondergrond die de hoogst mogelijke bescherming biedt tegen een onverwachte val. De val wordt optimaal gedempt, zodat een kind na een val weer veilig verder kan spelen. Safety Grass heeft kunstgrassystemen ontwikkeld voor kritische valhoogtes tot en met 3,00 meter, welke zorgen voor een comfortabele en natuurlijke uitstraling.

Safety Grass is gemaakt uit gerecyclede materialen en heeft een uitstekende drainerende werking. Safety Grass is ideaal voor openbare ruimten, scholen en recreatieterreinen en is geschikt voor iedere denkbare toepassing. Kunstgras leggen kijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn om zo het project van A t/m Z  te realiseren.

Veilig sporten/spelen

Kunstgras is niet meer weg te denken in de sport. Multifunctionele sportveldjes, speelvelden met valdemping bij scholen, hockeyspeelvelden , tennis kunstgrasvelden. Steeds vaker wordt er voor kunstgras gekozen. Met Safety Grass heeft u een kwaliteitsproduct in handen waarop heerlijk intensief gespeeld kan worden en het gaat jarenlang mee.

Valdemping

Voor een optimale veiligheid kan het safety grass het beste gecombineerd worden met een valdempende mat. Deze matten worden aangebracht onder het safety grass, heeft een uitstekende drainerende werking en zorgt voor een veilige ondergrond om op te spelen.

Safety grass aan laten leggen

Wilt u de aanleg van uw safety grass aan ons overlaten? Wij komen graag bij u langs om uw kunstgras op de juiste manier aan te brengen op uw speelveldje, in uw tuin of onder uw speeltoestellen. Zo weet u zeker dat u en uw kinderen er nog jarenlang plezier van zullen hebben. Wilt u het liever zelf doen? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Wij geven u graag advies over het juiste safety grass voor uw situatie.  Voor de veiligheid biedt Kunstgrasleggen.nl de oplossing middels gecertificeerde constructies, welke voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veilig spelen (conform de norm NEN-EN 1177:2008).