Kunstgras pannaveld

Een pannaveld wordt steeds populairder. Panna voetbal is een vorm van straatvoetbal op een klein veldje. Door middel van behendige voetbaltrucs proberen voetballers de tegenstanders af te troeven. Er zijn geen regels en de bal kan niet uit gaan of achter raken.

Een veel gebruikte manier van uitspelen of passen is het spelen van de bal via de muur of het hek aan de zijkanten van het veld en achter de doelen. Kinderen en jongeren vinden het heerlijk om een pannaveldje in de buurt te hebben; zo kunnen ze hun techniek oefenen op een speelse manier, hun balgevoel ontwikkelen en gewoon lekker buitenspelen met hun buurtgenootjes of vrienden.

Kunstgras om op te voetballen is een heel ander soort kunstgras dan dat voor bijvoorbeeld gazons. Voetbalkunstgras valt onder sportkunstgras, maar ook tussen de verschillende sporten zit nog veel verschil. Het voetbalkunstgras dat wij verkopen, is van een uitstekende kwaliteit en het voldoet bovendien aan de hoogste eisen, ook met betrekking tot het milieu.

Straatvoetbal en panna voetbal hebben de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Mocht u ervoor willen kiezen een totaalplaatje te laten realiseren (inclusief omheining en goals etc.), wij regelen het voor u!