Kunstgrasmat

Kunstgras leggen legt een prachtige kunstgrasmat aan bij u thuis, volledig conform uw wensen. Benieuwd? Vraag dan een offerte aan of laat een bezichtiging bij u op locatie inplannen. Wij komen graag langs om te laten zien dat u voor uw nieuwe kunstgrasmat Kunstgras leggen moet zijn.

De voordelen van een kunstgrasmat

De kunstgrasmatten van vandaag de dag zijn vaak niet meer te onderscheiden van natuurlijke gazons. Ze worden dan ook steeds populairder. Het kan in aanschaf wel ietsje duurder zijn, maar dat is niet altijd het geval. Bovendien kunt u er jaren en jarenlang plezier van hebben, terwijl u aan onderhoud maar heel weinig tijd kwijt bent.

De kunstgrasmat is altijd groen en heeft altijd de ideale lengte. Daar hoeft u niets voor te doen: U hoeft niet te maaien, verticuteren is niet nodig, u hoeft uw gazon niet te besproeien en u hoeft geen kale plekken opnieuw in te zaaien. Zeker met de steeds langer wordende droogte van de laatste jaren wordt het gezond houden van een natuurlijk gazon een behoorlijk intensieve klus, waar u met kunstgras in één klap van verlost bent.

Het enige onderhoud dat u aan uw kunstgrasmat af en toe dient te plegen, is het borstelen van het gras. Daarvoor bestaan er speciale borstelmachines, maar als uw grasmat niet zo groot is, kan dat ook best met een harde bezem gedaan worden. Verder zal er natuurlijk af en toe wat blad verwijderd moeten worden, maar verder heeft u eigenlijk geen omkijken naar uw kunstgrasmat.

Natuurlijke kunstgrasmat voor uw tuin of balkon

Wanneer u een balkon of terras heeft, dan is een kunstgrasmat de ideale oplossing om uw buitenruimte wat groener te maken. Natuurlijk gras kan er niet groeien, maar een mooi aangelegde kunstgrasmat in combinatie met een paar mooie plantenbakken kan uw balkon omtoveren in een groene oase.

Bij Kunstgras leggen kiest u voor prachtig natuurlijk kunstgras van een hoge kwaliteit. Geïnteresseerd in een onderhoudsvrije kunstgrasmat? In ons assortiment vindt u kunstgras voor:

Daarnaast vindt u onder assortiment diverse kunstgras accessoires om uw tuin volledig af te maken. Voor advies verzoeken wij u om ons te bellen op het volgende telefoonnummer: +31(0)412-782416.

Kunstgras aanleggen: vakkundige werkwijze

U heeft diverse mogelijkheden voor uw kunstgrasmat. Heeft u groene vingers? Dan kunt u al enig voorwerk verrichten om de kosten te drukken. U kunt er zelfs voor kiezen om uw kunstgrasmat zelf aan te leggen. Wij adviseren wel om dit over te laten aan een echte kunstgrasspecialist. Kunstgras leggen staat met een vakkundige werkwijze van A tot Z voor u klaar. Wij ondersteunen u graag volledig, zodat u gewaarborgd bent van een professionele aanleg van het kunstgras. Meer informatie omtrent het gehele traject vindt u onder werkwijze. U kunt alvast kennismaken met diverse succesprojecten onder referenties. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden op kunstgrasgebied.

Een kunstgrasmat kopen

Overtuigd? Wenst u meer informatie over kunstgras en de eventuele mogelijkheden? U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij gaan graag het gesprek met u aan, zodat u een onderhoudsvrije kunstgrasmat bij u thuis laat aanleggen.

Indien u ervoor kiest om zelf uw kunstgrastuin aan te leggen, begrijpen wij dat u op zoek bent naar goedkoop kunstgras. Hiervoor kunt u een kijkje nemen op kunstgrasleggen.nl. Op deze website vindt u namelijk diverse restpartijen kunstgras, allen tegen een scherpe prijs.

Wilt u persoonlijk advies van een expert?
Wij helpen graag!

is aan uw winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen