Kunstgras Waalwijk

Bent u woonachtig in Waalwijk en op zoek naar kunstgras voor uw tuin? Dan moet u natuurlijk bij Kunstgras leggen zijn. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan kunstgras voor een scherpe prijs. Zo vindt u in ons assortiment allerlei soorten kunstgras voor uw tuin, dakterras én balkon. Bovendien bieden wij diverse soorten kunstgras ten behoeve van sport & spel aan. Kunstgras is met andere woorden dus erg multifunctioneel. Ga ik voor een lange spriet, korte spriet of kies ik een bepaalde kleurschakering? Met behulp van Kunstgras leggen creëert u een unieke stijl. Kortom, voor kunstgras in Waalwijk schakelt u onze specialisten in.

Kunstgras voor uw tuin

Geef uw wensen door en verkrijg binnen 24 uur een passende reactie op uw vraag. Wilt u liever diverse soorten kunstgras zien? Dan kunt u uitstekend in onze showtuin terecht. Op korte rijafstand van Waalwijk leveren wij een uitgebreid assortiment van diverse soorten kunstgras:

  • Kendi;
  • Roma;
  • Galo;
  • Sensi.

Daarnaast is het mogelijk om een bezichtiging bij u op locatie te laten inplannen. Wij komen dan langs en bespreken met u de mogelijkheden. Zo kunt u onze producten met uw eigen zintuigen ervaren.

Investering voor langere termijn

Kunstgras is een investering voor de lange termijn. De investering lijkt groot, echter betaalt een kunstgrastuin zich door de jaren heen terug. U hoeft namelijk bijna geen onderhoudswerkzaamheden te verrichten. Grasmaaien, sproeien, bemesten of randjes bijwerken; u heeft geen omkijken meer naar onderhoud.

De prijs voor kunstgras wordt berekend per per m². Dit is exclusief de kosten voor overig materiaal, preparatie van de ondergrond én eventuele arbeidsuren. Voor diverse kunstgras pakketten kunt u terecht onder prijzen. Meer informatie omtrent het aanlegproces vindt u onder leggen.

Kunstgras kopen en laten leggen

Wij nemen het complete kunstgrasproject van A tot Z aan. Kunstgras leggen regelt dus bijvoorbeeld het verwijderen van uw oude gazon, het installeren van de opsluitkanten én het aanleggen van het kunstgras zelf. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen tuinen, balkons of (dek)terrassen. Hedendaags hebben wij al talloze klanten mogen begeleiden bij het aanleggen van kunstgras in regio Waalwijk. Een overzicht van diverse gerealiseerde projecten vindt u onder referenties. Mogen wij binnenkort uw gazon in Waalwijk onder handen nemen?

Wilt u persoonlijk advies van een expert?
Wij helpen graag!

is aan uw winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen