Kunstgras terras

Wilt u kunstgras laten leggen op uw terras of balkon? Dan is Kunstgras leggen dé specialist in kunstgras voor u. Wij leveren kunstgras in verschillende prijsklassen, daarom kunnen wij voor elk budget een passende oplossing bieden. Bekijk de mogelijkheden onder ons assortiment en vraag een offerte aan. Bij vragen, neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Hoge kwaliteit en veilig kunstgras voor uw terras

In vergelijking met normaal gras is kunstgras nagenoeg onderhoudsvrij. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor kunstgras op het terras. Heeft u een beperkt budget? Geen probleem. In ons assortiment vindt u diverse opties en mogelijke kosten van kunstgras. Een belangrijke factor voor de kosten is of u graag zelf uw kunstgras aanlegt of u het laat uitbesteden aan een professional. Kiest u voor de professionals van Kunstgras leggen voor de aanleg van kunstgras? Dan garanderen wij het volgende:

  • Een hoge kwaliteit én veilig Europees kunstgras;
  • Tien jaar garantie;
  • Oplevering van uw kunstgrastuin binnen 14 dagen.

Natuurgetrouw, gemakkelijk en duurzaam

Dat kunstgras een comfortabele ondergrond is, dat is allang geen nieuws meer. Kunstgras is aangenaam om met blote voeten overheen te lopen en kleine kinderen kunnen er heerlijk en veilig op spelen. Ons kunstgras is scherp geprijsd en heeft bovendien een lange levensduur. Heb een breedte van 200 of 400 cm nodig? Wij kunnen het kunstgras terras van jouw keuze al binnen 1 a 2 werkdagen leveren, zodat je direct aan de slag kunt.

Geschikt kunstgras voor uw balkon

Het aanschaffen van kunstgras is prijzig. U bent van harte welkom en wij geven u graag passend advies. U kunt onze soorten kunstgras die geschikt zijn voor uw terras alvast in onze shop bekijken.

Aanleg van kunstgras op uw terras

Wilt u uw kunstgras op uw balkon of terras door onze specialisten laten aanleggen? Wij zorgen ervoor dat u binnen 14 dagen een mooie, strak gelegde mat heeft liggen waarmee u geen problemen zult krijgen. Doet u het liever zelf? Dat kan natuurlijk ook! We geven u graag wat tips, want een goede voorbereiding is heel belangrijk.

Zorg er ten eerste voor dat de ondergrond mooi egaal is. De ondergrond kan bestaan uit beton, maar ook uit tegels of andere stenen. Daarbij is belangrijk dat de voegen tussen de tegels niet te breed of diep zijn, anders zult u ze door het kunstgras heen gaan zien. Gebruik in geen geval een houten ondergrond want die kan gaan rotten doordat het hout niet goed kan drogen.

Ook de afwatering is belangrijk. Daarvoor zou u speciale drainagematten kunnen gebruiken, maar ook drainagetegels zijn geschikt.

Wanneer de grasmat is uitgerold en netjes op zijn plaats ligt, zal deze vastgezet moeten worden. Dit kan met een speciale kit, maar er bestaat ook een dubbelzijdige tape die heel goed geschikt is hiervoor. Bovendien kunt u een grasmat met tape vrij eenvoudig oprollen zonder het gras te beschadigen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de aanleg van kunstgras op uw terras, het kiezen van het juiste type kunstgras én de garantie op onze producten en werkzaamheden. Door altijd uw wensen als uitgangspunt te nemen, weten wij altijd voor u dé meest passende invulling te geven aan de gevraagde werkzaamheden.

Wilt u persoonlijk advies van een expert?
Wij helpen graag!

is aan uw winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen