Kunstgras sport en spel

Wilt u speelkunstgras voor sport & spel laten aanleggen in een speelomgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij Kunstgras leggen. Bekijk de mogelijkheden op onze website en vraag een offerte aan. Bij enige vragen kunt u contact met ons opnemen. Door gericht met u mee te denken, verkrijgt u altijd passend kunstgras voor sport & spel.

Speelkunstgras voetbal of hockey

Tuin en Kunstgras biedt een speciaal assortiment van speelkunstgras voor sport & spel. Het kunstgras is gericht op intensief gebruik. Verder wordt er veel waarde aan de veiligheid van kinderen gehecht. U kunt er daarom op rekenen dat onze producten conform de laatste richtlijnen gecertificeerd zijn. De volgende eigenschappen zijn kenmerkend voor onze kunstgrasmatten: leverbaar in diverse kleuren, leverbaar in diverse hoogtes én mogelijkheid om op te leveren met valdemping.

Kunstgras laten leggen door Tuin en Kunstgras

Hedendaags hebben wij al vele spelvelden mogen voorzien van een prachtige kunstgrasmat. U kiest voor Kunstgras leggen vanwege de volgende voordelen:

  • Een ruime garantie van tien jaar;
  • Een ongekende passie;
  • Professionele uitvoering van de gevraagde werkzaamheden.

Om alvast kennis te maken met onze vakkundige werkwijze, kunt u ons instructiefilmpje bekijken. U ziet namelijk de manier waarop onze specialisten een kunstgrasmat aanleggen.

Een offerte aanvragen

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor de gewenste speelkunstgrasmat. Eventueel kunt u ook gratis stalen aanvragen om zeker van uw keuze te zijn. Heeft u nog andere vragen of wenst u meer informatie omtrent onze producten? U kunt ons direct bereiken via +31(0)412-782416 en [email protected]. Kunstgras leggen: wij realiseren uw kunstgrasmat voor sport & spel.

Maak alvast kennis met onze producten door een bezoekje te brengen aan onze referenties pagina. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen op locatie. Wij heten u van harte welkom op locatie in onze showroom.

Wilt u persoonlijk advies van een expert?
Wij helpen graag!

is aan uw winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen