Kunstgras Oss

Wilt u graag kunstgras zelf leggen of aan laten leggen bij u thuis in Oss? Kunstgras leggen is een zeer professioneel bedrijf dat uw kunstgras van A t/m Z vakkundig kan installeren, en dat alles voor een supervoordelige prijs! U kunt bij ons gebruik maken van de aanlegservice, maar u kunt ook alleen het kunstgras bestellen en zelf leggen. Bij ons kunt u alle benodigdheden bestellen die u nodig heeft om een perfecte kunstgrasmat aan te leggen.

Omdat wij van mening zijn dat uw kunstgras er over 10 jaar nog mooi bij moet liggen, verkopen wij alleen producten van de beste kwaliteit. Zo hebben wij hoogwaardig kunstgras waarbij gebruik gemaakt is van speciale vezels. Zo kunt u bij ons o.a. terecht voor:

  • C-shape vezels. Dit kunstgras veert weer terug wanneer u er overheen loopt. Dat zorgt ervoor dat u het niet steeds opnieuw hoeft op te borstelen. Ook voelt dit kunstgras heerlijk zacht aan en worden er verschillende groen- en bruintinten gebruikt, zodat het er heel natuurlijk uitziet. En nog een voordeel: Het wordt niet zo warm in de zon als vaak bij andere soorten kunstgras het geval is.
  • W-shape vezels. Ook deze vezel voelt veel koeler aan dan een rechte vezel en het heeft een grote veerkracht. Ook als er intensief op gelopen wordt, zal het gras weer terugveren in de originele vorm. Verder wordt het licht door de W-vorm in verschillende richtingen teruggekaatst, waardoor het er nog natuurlijker uitziet.

Safety Grass in Oss

Wilt u graag een veilige ondergrond creëren zodat uw kinderen of kleinkinderen veilig kunnen spelen in uw tuin? Safety Grass is een hele praktische, naadloze kunstgrassoort die veel gebruikt wordt als ondergrond voor speeltoestellen. Het biedt extra veiligheid omdat een eventuele val optimaal gedempt wordt tot wel 3 meter. Zo kunt u in uw tuin in Oss een mooi hoekje inrichten voor uw kinderen waarbij de ondergrond veilig is, én een natuurlijke uitstraling behoudt.

Dé specialist voor kunstgras in Oss

Wij leveren door heel Nederland en dus ook bij u thuis in Oss. Wij verwijderen en afvoeren het oude gras, leveren geel zand aan en installeren eventueel ook het kunstgras. Bekijk in onze webshop de verschillende soorten kunstgras die wij in ons assortiment hebben. Wij bieden alleen hoge kwaliteit kunstgras aan die erover 10 jaar nog goed uitziet.

Werkwijze kunstgras aanleggen

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het kunstgras zelf te leggen. Maar dan moet u wel rekening houden met een aantal dingen. Het is vooral belangrijk dat de ondergrond stabiel is en het water kan weglopen. Verder is het aanleggen van kunstgras een kwestie van goed uitrollen en zorgen voor strakke snijranden. Het is ook belangrijk om het kunstgras achteraf te verzwaren met speciaal ontwikkeld instrooizand. In sommige gevallen kan het ook nodig zijn het kunstgras te verankeren. Wilt u graag het aanlegproces overlaten aan een specialist? Dan kunnen wij het kunstgras natuurlijk ook voor u leggen. Wij komen graag bij u in Oss om alle werkzaamheden vakkundig en efficiënt voor u uit te voeren.

Offerte aanvragen?

Heeft u gevonden wat u zocht, dan kunt u hier een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zullen u dan binnen 24 uur een duidelijke offerte toesturen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij staan u graag te woord en kunnen u het best voorzien van verdere informatie.

Wilt u persoonlijk advies van een expert?
Wij helpen graag!

is aan uw winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen