Kunstgras Dordrecht

U zoekt een professioneel bedrijf dat kunstgras kan aanleggen in Dordrecht en omgeving? Kunstgras leggen is dan de partij. Wij leveren en leggen kunstgras op vakkundige wijze.

Een vak apart

Het leggen van kunstgras is vaak een hele klus; het is echt een vak apart en er komt veel bij kijken.  Wij komen dan ook graag bij u in Dordrecht of omgeving om het kunstgras voor u aan te leggen. Zo weet u zeker dat u een strakke, netjes afgewerkte grasmat in uw tuin of op uw balkon heeft, waar u jarenlang plezier van zult hebben. Legt u het liever zelf? Natuurlijk kan dat ook. We leggen graag uit wat er allemaal komt kijken bij het aanleggen van kunstgras.

Kunstgras gazon aanleggen in Dordrecht

Om nog lang van uw gazon te kunnen genieten, is het belangrijk dat de ondergrond op de juiste manier gewerkt wordt. Een sterk fundament is essentieel. Ook moet gelet worden op de waterdoortastendheid. Afhankelijk van de mate van waterdoortastendheid wordt besloten welk materiaal gebruikt moet worden voor het fundament.

Als de bodem niet stabiel is, omdat die bijvoorbeeld bestaat uit klei of veen, moet er soms nog een ondergrond geplaatst worden. In Dordrecht is normaalgezien vooral zandgrond aanwezig; die zal netjes worden aangetrild en geëgaliseerd zodat de ondergrond niet meer verzakt.

Voordat het kunstgras zelf gelegd wordt, is het verstandig een drukverdelend doek aan te brengen tegen onkruid en mieren, maar ook om uw gazon te beschermen tegen puntbelasting zoals voetstappen of tafelpoten. Als de hele kunstgrasmat ligt en de kantopsluitingen zijn gemaakt, wordt het hele gazon nog eens bezand, zodat de mat goed blijft liggen en de grasvezels rechtop blijven staan.

Kunstgras soorten

Wij werken met een door ons geselecteerd assortiment kunstgras. Ons kunstgras is milieu-, kind- en diervriendelijk. Daarom hebben wij het ideale gazon voor in uw tuin in Dordrecht en omgeving.

Kunstgras goedkoop?

Wij werken met de hoogste kwaliteit kunstgras in Dordrecht. Omdat wij groot inkopen, kunnen wij ons kunstgras voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding leveren.

Kunstgras prijzen

Als u interesse heeft om uw kunstgras door ons aan te leggen in Dordrecht en omgeving, dan kunt u via de pagina “kunstgras leggen” in combinatie met de pagina “kunstgras soorten” al vooraf berekenen wat het u gaat kosten om het kunstgazon door ons aan te laten leggen. Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen met Kunstgras leggen. Dit kan zowel via ons offerteformulier of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31(0)412-782416.

Wilt u persoonlijk advies van een expert?
Wij helpen graag!

is aan uw winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen