Kunstgras Bladel

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het bestellen van kunstgras; als u wilt, komen onze specialisten het ook graag bij u leggen. Wilt u graag een bezichtiging aanvragen zodat wij de situatie bij u in Bladel of omgeving kunnen beoordelen, en wij u van een advies op maat kunnen voorzien? Neem dan contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Zelf doen

Natuurlijk kunt u ook zelf uw bestelde kunstgras aanleggen, daar bent u helemaal vrij in. Toch is het aan te bevelen om dit over te laten aan onze specialisten. Het aanleggen van een mooi en kwalitatief goed kunstgrasveld is een vak apart en de ene ondergrond is de andere niet. Er is vaak veel voorbereiding nodig. Denk daarbij niet alleen aan het verwijderen van uw oude gazon of ondergrond, maar ook aan het egaliseren en ophogen van de bodem en de eventuele aanleg van een drainagesysteem. Verder kunnen wij ook de kantopsluitingen verzorgen en een drukverdelend doek aanbrengen zodat er door gebruik van het gazon geen putten in het kunstgras komen.

Kunstgras leggen

Op de website van Kunstgras leggen vindt u uitgebreidere informatie over onze werkwijze bij het aanleggen van kunstgras, vindt u meer dan 70 referenties inclusief recensies van de tevreden klanten en krijgt u een nog uitgebreider beeld van ons. Mocht u nog twijfelen, laat u daar dan overtuigen dat wij dé specialist van Nederland zijn in het leggen van kunstgras voor elke toepassing! Van uw tuin, tot sport- en speelvelden, wij hebben overal de juiste producten en specialisten voor klaarstaan.

Voordelen

Kunstgras wordt steeds populairder; ook in Bladel hebben wij al verschillende plaatsen voorzien van een prachtig kunstgrastapijt. Het is dan ook tegenwoordig bijna niet van echt meer te onderscheiden. Verder heeft het veel minder onderhoud nodig dan een echt gazon. Het blijft het hele jaar door groen, heeft geen bewatering nodig (milieu!), zon of schaduwzijde van de tuin heeft ook geen enkele invloed op de kwaliteit. Verticuteren en bemesten hoeft niet meer, en voorwerpen als een zwembad voor de kinderen kunt u er gewoon op laten staan zonder dat het de kwaliteit van het kunstgras aantast.

Advies op maat

Wilt u kunstgras laten leggen in Bladel, maar heeft u nog vragen wat betreft de soorten kunstgras, de werkwijze of andere zaken? U kunt altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld door te mailen naar [email protected] of door het formulier in te vullen op onze contact pagina.

Wilt u persoonlijk advies van een expert?
Wij helpen graag!

is aan uw winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen