Kunstgras Berlicum

U zoekt een professioneel bedrijf dat kunstgras kan aanleggen in Berlicum en omgeving? Kunstgrasleggen.nl is dan de partij. Wij leveren en leggen kunstgras op vakkundige wijze.

Kunstgras soorten

Wij werken met een door ons geselecteerd assortiment kunstgras. Onze kunstgrasgazonnen zijn milieu-, kind- en diervriendelijk. Daarom hebben wij het ideale gazon voor in uw tuin in Berlicum en omgeving.

Voordelig kunstgras

Wij werken met de hoogste kwaliteit kunstgras in Berlicum. Omdat wij in grote partijen werken, kunnen wij deze voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding leveren.

Waarom kunstgras?

Heeft u een mooi gazon in Berlicum, maar vindt u eigenlijk dat het onderhoud teveel tijd en energie vergt? Een mooi kunstgrasgazon is tegenwoordig niet van echt te onderscheiden en als het eenmaal ligt, heeft u er bijna geen omkijken meer naar. Het veranderende klimaat zorgt voor steeds langere droogte. Een natuurgazon moet in de zomermaanden dan ook veelvuldig besproeid worden om uitdroging en gele grassprieten tegen te gaan. Al dat water kunt u voortaan in de kraan houden wanneer u een kunstgrasgazon laat leggen. U zult geen last meer krijgen van kale plekken, verticuteren is niet langer nodig en uiteraard hoeft u het gras ook nooit meer te maaien. Het enige dat u af en toe kunt doen om uw grasmat mooi te houden, is af en toe opborstelen, zodat de vezels weer mooi rechtop staan.

Kunstgras laten leggen in Berlicum

Bij ons kunt u niet alleen het beste kunstgras kopen; wij leggen het ook graag bij u in Berlicum. Het leggen van kunstgras is een nauwkeurig werk waar vaak nog veel voorwerk bij komt kijken: de ondergrond moet bewerkt worden, kantopsluitingen moeten worden gemaakt, en afhankelijk van de bodemgesteldheid zal een ondergrond moeten worden geplaatst. Op zandgrond zoals in Berlicum het geval is, zal het aanbrengen van een menggranulaat voldoende zijn. Voor het leggen van het kunstgras zelf zal nog een drukverdelend doek worden aangebracht, zodat het onderliggende zandbed egaal blijft, ook bij lopen op het gras of zogenaamde puntbelastingen zoals een tafel of een speeltoestel. Ook onkruid en mieren krijgen zo geen kans. Na het leggen van het kunstgras wordt de mat nog bezand, zodat deze stevig blijft liggen.

U kunt overigens zelf bepalen welke werkzaamheden u aan ons wilt uitbesteden, en wat u liever zelf wilt doen.

Kunstgras prijzen

Als u interesse heeft om uw kunstgras door ons aan te leggen in Berlicum en omgeving, dan kunt u via de pagina “kunstgras leggen” in combinatie met de pagina “kunstgras soorten” al vooraf berekenen wat het u gaat kosten om het kunstgazon door ons aan te laten leggen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen met kunstgrasleggen.nl. Dit kan zowel via ons offerteformulier of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31(0)412-782416.

Wilt u persoonlijk advies van een expert?
Wij helpen graag!

is aan uw winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen