Grastapijt

Bent u op zoek naar een grastapijt voor buiten op het balkon of in de tuin? Kunstgras leggen levert diverse soorten kunstgras door heel Nederland. Bekijk de mogelijkheden op onze website of laat u vrijblijvend adviseren door contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van passend advies, zodat u het juiste grastapijt bij u thuis verkrijgt. Wilt u liever dat onze kunstgrasspecialisten bij u langskomen? Geen probleem. Via bezichtiging aanvragen kunt u een afspraak inplannen bij u thuis.

Grastapijt buiten op het balkon

Een kunstgrasmat is mooi, onderhoudsvrij én voegt iets toe aan uw omgeving. Wilt u een grastapijt bij u thuis? Kunstgras leggen levert kunstgras voor:

Grastapijt in de tuin

Vroeger werd een grastapijt vooral op balkons gelegd, maar dat is verleden tijd: een grastapijt wordt ook in de tuin steeds populairder! Daar zijn een aantal redenen voor. Er bestaan tegenwoordig grastapijten die bijna niet meer van echt te onderscheiden zijn. Door de kleur, samenstelling, structuur en het materiaal dat gebruikt wordt, kan met een kunstgrastapijt de uitstraling bereikt worden van een natuurlijk grastapijt.

En wat dacht u van het onderhoud? Een natuurlijk grastapijt moet besproeid en gemaaid worden, kale plekken opnieuw ingezaaid… Een hele hoop gedoe dat met een grastapijt van kunstgras vermeden wordt. Met het steeds droger wordende klimaat is de sproeier uw beste vriend wanneer u een natuurlijke grasmat heeft, maar het kost natuurlijk vele liters water, wat het klimaat ook weer niet ten goede komt.

Door een grastapijt van kunstgras in de tuin te leggen, zorgt u ervoor dat regenwater goed in de bodem kan trekken, in tegenstelling tot een betegelde tuin. Bovendien is het een ideale, veilige ondergrond voor kinderen om op te spelen.

Wat voor onderhoud heeft grastapijt nodig?

Grastapijt is niet onderhoudsvrij, maar wel onderhoudsarm. U hoeft het grastapijt alleen maar af en toe te borstelen, zodat u bladeren en ander organisch materiaal verwijdert. Zo houdt u uw kunstgras schoon en zorgt u ervoor dat uw grastapijt er altijd netjes bij ligt.

Accessoires

Bovendien leveren wij diverse kunstgras accessoires. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan betonbanden en staptegels. Kortom: samen zorgen we ervoor dat uw kunstgrastuin volledig conform uw wensen wordt aangelegd.

Wat voor onderhoud heeft grastapijt nodig?

Grastapijt is niet onderhoudsvrij, maar wel onderhoudsarm. U hoeft het grastapijt alleen maar af en toe te borstelen, zodat u bladeren en ander organisch materiaal verwijdert. Zo houdt u uw kunstgras schoon en zorgt u ervoor dat uw grastapijt er altijd netjes bij ligt.

Voordelen van grastapijt

  • Het is onderhoudsarm;
  • Het vormt een veilige ondergrond voor spelende kinderen;
  • Het is duurzaam: het kan jarenlang meegaan;
  • Het geeft een warme, natuurlijke uitstraling aan balkon, terras en tuin, maar ook aan bijvoorbeeld uw stand op een beurs.

Snelle oplevering van uw kunstgrastuin

Door de jaren heen hebben wij al vele prachtige kunstgrasprojecten mogen verzorgen. Hier zijn wij zeer trots op. Neem gerust een kijkje onder referenties om diverse projecten te bekijken. U kiest voor Tuin en Kunstgras vanwege onze professionele werkwijze, een snelle oplevering (binnen 14 dagen) én een ruime garantie van tien jaar. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u onder over ons.

Grastapijt aanbieding op rol

Wij nemen graag het gehele kunstgrasproject voor onze rekening. Van ontwerp tot de complete aanleg, Kunstgras leggen ondersteunt u van A tot Z. Wilt u liever het grastapijt zelf in uw tuin of op het balkon aanleggen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Hiervoor adviseren wij u een kijkje te nemen op Kunstgrasleggen.nl. Op deze website vindt u namelijk diverse soorten restpartijen kunstgras voor een zeer scherpe prijs.

Zwembad en speeltoestellen

Heeft u een zwembad in de tuin? Of een aantal speeltoestellen voor de kinderen? Leg er dan een mooi grastapijt van kunstgras bij. Het is hartstikke veilig omdat het een zachte ondergrond vormt, die bovendien ook nog heerlijk aan uw voeten voelt.

Grastapijt op beurzen en evenementen

Ook wanneer u regelmatig op een beurs staat, kan een kunstgrastapijt heel mooi staan in uw stand. Het heeft een natuurlijke, warme uitstraling die bezoekers uitnodigt om een kijkje te komen nemen. Het kan zelfs verticaal gebruikt worden: u kunt er bijvoorbeeld een wand mee bekleden, wat een heel bijzonder effect geeft.

Wilt u persoonlijk advies van een expert?
Wij helpen graag!

is aan uw winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen