Goedkoop kunstgras

Bent u op zoek naar goedkoop kunstgras? Kunstgras leggen levert een compleet assortiment van kunstgras in verschillende prijsklassen. Vraag eenvoudig een offerte aan en verkrijg passend antwoord binnen 24 uur. Kunstgras leggen: voor goedkoop kunstgras van uitstekende kwaliteit bij u thuis.

Prijs van ons goedkope kunstgras

De prijs van kunstgras is afhankelijk van diverse factoren. U kunt dan denken aan de volgende factoren:

  • Het type kunstgras;
  • Afmetingen van het kunstgrasveld;
  • Zelf leggen of laten leggen.

Kunstgras leggen kan het complete traject van aanleg uit uw handen nemen. Kiest u voor onze kunstgras en wilt u dit laten leggen door onze specialisten? Dan kunt u rekenen op hoge kwaliteit, een garantie van tien jaar én realisatie van uw kunstgrastuin binnen 14 dagen. Dit maakt Kunstgras leggen bij uitstek geschikt voor uw tuin of balkon.

Het goedkoopste kunstgras in uw regio

Kwalitatief hoogwaardig kunstgras hoeft helemaal niet duur te zijn. Goedkoop kunstgras kopen is zeer eenvoudig met ons snelle bestelsysteem. Wij hebben de mooiste kunstgrassoorten voor in uw tuin, op uw balkon of dakterras, gekleurd kunstgras en kunstgras voor Sport en spel.

Direct van de fabrikant

Wij kunnen onze prijzen scherp en concurrerend houden omdat al ons kunstgras direct van de fabrikant komt, dus zonder tussenhandel.

Kunstgras leggen

Ook het leggen van kunstgras kunnen wij goedkoop voor u doen. De prijs hangt wel af van een aantal factoren, zoals de ondergrond, het oppervlak en of er vrije doorgang is tot de tuin. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het kunstgras zelf te leggen, dat is de goedkoopste manier om kunstgras te verkrijgen in uw tuin of op uw balkon. Houdt u er echter wel rekening mee dat het toch een vak apart is. Er is vaak veel voorbereiding nodig en het zou kunnen dat het eindresultaat niet zo mooi en strak is, als wanneer u het ons laat doen. Wat komt er dan allemaal bij kijken? In het kort:

  • Er moet een sterk fundament gemaakt worden. Meestal is een zandbed van menggranulaat tussen de vijf en tien cm voldoende. Wanneer de waterdoortastendheid niet in orde is, zal er een drainagesysteem geplaatst moeten worden. Ook kan men dan kiezen voor een laag lava;
  • Meestal is het verstandig een kantopsluiting te plaatsen;
  • De ondergrond moet vaak zo bewerkt worden, dat er geen verzakkingen zullen plaatsvinden na het leggen van het kunstgras;
  • Er moet een drukverdelend doek geplaatst worden;
  • Dan volgt het leggen van het kunstgras zelf. Het moet worden uitgerold, op maat gesneden en eventueel aan elkaar gelijmd;
  • Tenslotte moet de grasmat bezand worden met kwartszand zodat deze beter blijft liggen en de vezels extra ondersteuning krijgen.

Wij zijn trots op onze kunstgrasprojecten

Onze vakmensen hebben al vele kunstgrasprojecten mogen aanleggen in Nederland. Wilt u uw tuin van kunstgras voorzien in Den Bosch? Wenst u kunstgras op uw balkon in Amsterdam? Kunstgras leggen staat voor het aanleggen van kwaliteit kunstgras door heel Nederland. Onder referenties verkrijgt u een goede impressie van de mogelijkheden op kunstgrasgebied. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen. Wij zijn trots op onze opgeleverde tuinprojecten.

Goedkoop kunstgras kopen

Geïnteresseerd in goedkoop kunstgras? Vraag dan een offerte aan. Bij enige vragen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: +31(0)412-782416. Kunstgras leggen helpt u graag. Voor het goedkoop kopen van diverse restpartijen kunstgras kunt u terecht op Kunstgrasleggen.nl.

Wilt u persoonlijk advies van een expert?
Wij helpen graag!

is aan uw winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen