Balkon met kunstgras

Kunstgras op het balkon brengt gemak

Steeds meer mensen kiezen voor kunstgras. Als kunstgrasspecialist begrijpen wij dit zeer goed. Niet alleen is kunstgras mooier dan beton, bovendien voelt kunstgras comfortabeler en warmer voor uw voeten aan. Verder hoeft u weinig om te kijken naar het kunstgras. Het is nagenoeg onderhoudsvrij en eenvoudig schoon te maken. Dit maakt kunstgras uitermate geschikt als bedekking voor uw balkon.

Heeft u ook een balkon die u met kunstgras wil laten leggen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of vraag naar de mogelijkheden.

kunstgras balkon

Aanleg

Er zijn een paar zaken waar u rekening mee moet houden wanneer u kunstgras op uw balkon wil gaan aanleggen:

  • De ondergrond moet mooi egaal zijn;
  • De afwatering moet in orde zijn.

Een egale ondergrond kan bestaan uit beton, maar ook uit tegels. De voegen tussen de tegels dienen niet te diep of breed te zijn, anders zullen ze door het kunstgras heen te zien zijn. Ook mag de ondergrond in geen geval van hout zijn, omdat dat kan gaan rotten. Voor de afwatering kunt u een goede drainagemat gebruiken die u onder het kunstgras legt.

Een groene oase in de stad

Een dakterras of een balkon bevindt zich vaak in een omgeving waar weinig groen te bekennen is, terwijl het algemeen bekend is dat een groene omgeving positief bijdraagt aan het welzijn van mensen. Met de prachtige kunstgrassoorten die tegenwoordig bestaan kunt u nu ook op uw terras een gazon creëren dat niet van echt te onderscheiden is. Maak uw tuingevoel op het balkon compleet en combineer het kunstgras met een paar mooie planten in grote bakken. U hoeft uw schoenen niet eens meer aan te trekken om naar buiten te gaan omdat het zo comfortabel aan uw voeten voelt.

Wilt u het kunstgras op uw balkon liever laten leggen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden.

Wilt u persoonlijk advies van een expert?
Wij helpen graag!

is aan uw winkelwagen toegevoegd.
Afrekenen