Sporten

Multi-Soccer

Hockey

Golf

Tennis


Multi-Soccer

Kunstgras pannaveld

Een pannaveld wordt steeds populairder. Panna voetbal is een vorm van straatvoetbal op een klein veldje. Door middel van behendige voetbaltrucs proberen voetballers de tegenstanders af te troeven. Er zijn geen regels en de bal kan niet uit gaan of achter raken.

Een veel gebruikte manier van uitspelen of passen is het spelen van de bal via de muur of het hek aan de zijkanten van het veld en achter de doelen.

Straatvoetbal en panna voetbal hebben de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Mocht u ervoor willen kiezen een totaalplaatje te realiseren (inclusief omheining en goals etc), wij regelen het voor u!

Bekijk de referenties

Multi-Soccer

€ 27,50 p/m2

 • Kunstgras speciaal voor voetbal
 • Multi-inzetbaar
 • Unieke eigenschap: Non-infill door zijn speciale mix vezels

Productbeschrijving

Kunstgras speciaal ontwikkeld voor voetbal. Door zijn speciale mix van vezels heeft dit soort kunstgras de unieke eigenschap: Non-infill.

Offerte aanvragen

Hockey

Kunstgras hockeyveld

Een hockeyveld is over het algemeen gemaakt van kunstgras. Hoewel dit nog zelden voorkomt, kan het zijn dat een wedstrijd in Nederland nog op natuurgras gespeeld wordt. Van oudsher werd hockey ook gespeeld op natuurgras. In de late jaren ’70 deed kunstgras zijn intrede en dit werd in de jaren ’90 geleidelijk opgevolgd door het waterveld. Het semi-waterveld is een goedkopere vorm van een waterveld.

De bal rolt sneller op kunstgras en nog weer sneller op een waterveld. Een waterveld is echter wel kostbaar in onderhoud en gebruik.

Tegenwoordig worden er ook veel “prive” hockeyveldjes aangelegd, waardoor er altijd een lekker potje hockey gespeeld kan worden. Wilt u thuis ook een veldje aanleggen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk de referenties

H-33

€ 24,95 p/m2

 • Kunstgras speciaal voor Hockey-speelveldjes
 • Multi-inzetbaar
 • Unieke eigenschap: enorm sterke vezels door speciale mix vezels

Productbeschrijving

Kunstgras speciaal voor Hockey. Beste kwaliteit kunstgras door de sterkte van de garens. Deze sterkte komt door de gekrulde, dichte vezel. Dit product vergt minder onderhoud. Wordt bezand met 6 kilogram per m².

Offerte aanvragen

Golf

Kunstgras golfbanen

Tuin en Kunstgras is specialist in het aanleggen van complete golf kunstgras banen, afslagmatten bij driving ranges, kunstgras Greens, oefenbanen voor thuisgebruik en midgetgolf banen.

Voor meer informatie of voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk de referenties

Golf - Golf

€ 42,95 p/m2

 • Kunstgras speciaal voor putting greens

Productbeschrijving

Kunstgras speciaal  voor putting greens

Offerte aanvragen

Golf Putting

€ 24,95 p/m2

 • Kunstgras voor multifunctionele toepassingen
 • Putting greens, en goedkoper alternatief voor hockey
 • Toepasbaar voor midgetgolf

Productbeschrijving

Kunstgras speciaal  voor putting greens

Offerte aanvragen

Golf Green

€ 44,95 p/m2

 • Kunstgras voor putting greens
 • Hogere stimp (balsnelheid)

Productbeschrijving

Kunstgras speciaal  voor putting greens met hogere stimp (balsnelheid)

Offerte aanvragen

Golf T-Grass

€ 65,00 p/m2

 • Kunstgras voor afslagmatten bij drivingranges
 • Tevens goede oplossing bij winter tees

Productbeschrijving

Kunstgras voor afslagmatten bij drivingranges Tevens goede oplossing bij winter tees

Offerte aanvragen

Tennis

Smash Courts tennisbanen

Smash Court combineert de eigenschappen van gravel en kunstgras. Wilt u spelen op een tennisoppervlak met de eigenschappen van gravel, maar heel het jaar door kunnen spelen met lagere onderhoudskosten? Dan is Smash Court een perfect alternatief. Smash court bestaat uit een gravelkleurige stabiliteitsmat, vergelijkbaar met een kunstgrasmat, die wordt voorzien van een ongebonden keramische toplaag (of infill). Door gebruik van de stabiliteitsmat ontstaat een stabiele en vlakke tennisvloer.

Weersinvloeden hebben geen effect op smash court en de banen kunnen onder nagenoeg alle weersomstandigheden bespeeld worden, het hele jaar door. Stofvorming en verwaaiing is minimaal, ook bij langdurige droogte. De baan hoeft dan ook nauwelijks beregend te worden. Wanneer Smash court gebouwd is op een lavafundering kan tijdens opdooi niet gespeeld worden.

Minimaal onderhoud

Kunstgras tennisbanen hebben weinig onderhoud nodig, waardoor in de zomer en winter de banen bespeelbaar blijven. Gravel tennisbanen dienen bij warm weer besproeid te worden, omdat ze anders gaan stuiven.

Natuurlijk gras wordt snel kaal en bruin en vergt veel meer onderhoud. Tegenwoordig worden de lijnen voor 90% in de grasmat getuft, waardoor lijnen vegen ook verleden tijd is.

Ook heeft u minder kans op slijtage op de naden omdat het één geheel vormt met de rest van het kunstgras. De kleuren van de banen bepaalt u zelf.

Bekijk de referenties

Wilt u graag persoonlijk advies?
Wij helpen graag!