Safety Grass

Safety Grass

Safety Grass wordt voornamelijk toegepast als ondergrond voor speelobjecten, zowel binnen als buiten. Safety Grass heeft een naadloze ondergrond die de hoogst mogelijke bescherming biedt tegen een onverwachte val. De val wordt optimaal gedempt, zodat een kind na een val weer veilig verder kan spelen. Safety Grass heeft kunstgrassystemen ontwikkeld voor kritische valhoogtes tot en met 3,00 meter, welke zorgen voor een comfortabele en natuurlijke uitstraling.

Safety Grass is gemaakt uit gerecyclede materialen en heeft een uitstekende drainerende werking. Safety Grass is ideaal voor openbare ruimten, scholen en recreatieterreinen en is geschikt voor iedere denkbare toepassing. Tuin en Kunstgras kijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn om zo het project van A t/m Z  te realiseren.

Veilig sporten/spelen

Kunstgras is niet meer weg te denken in de sport. Multifunctionele sportveldjes, speelvelden met valdemping bij scholen, hockeyspeelvelden , tennis kunstgrasvelden. Steeds vaker wordt er voor kunstgras gekozen.

Voor de veiligheid biedt Kunstgrasleggen.nl de oplossing middels gecertificeerde constructies, welke voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veilig spelen (conform de norm NEN-EN 1177:2008).

Bekijk de referenties

PlayGrass

€ 18,95 p/m2

*exclusief valdemping

  • Bezand (25 kg/m2) product voor velerlei speeltoepassingen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Multi-functioneel op het gebied van: Hockey – Tennis – Voetbal – Speelveldjes

Productbeschrijving

Kunstgras uitermate geschikt voor speelveldjes.
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Offerte aanvragen

Wilt u graag persoonlijk advies?
Wij helpen graag!